Wednesday, 7 June 2017

Giveaway 1000 Kotak PERLASHINE RM140,000 by Safiey Illias

Hai korang , assalamualaikum. Nah ! Ada giveaway baru ni dari Safiey Illias.

Yang bertuah akan dapat Perlashine Kapsul Mutiara :) Click banner if you wanna join atau tekan link ni : http://sociali.io/ref/W6820831/


Untuk sesapa yang belum mencuba produk Perlashine ni ayuh la ramai ramai kita memeriahkan giveaway ni. 1000 Perlashine percuma untuk 1000 pemenang. Setiap Perlashine berharga RM140


And ada hadiah yang lagi menarik daripada yang kat atas untuk pemenang yang berjaya mempromosikan giveaway ni. Untuk maklumat lanjut mengenai hadiah yang gila-gila tu , korang join ler ye hehe :)

FREE GIVEAWAY AKAN 
TAMAT PADA 9 JULAI 2017
Assalamualaikum



11 comments:

Mar Mansor said...

good luck ye
JanjiKita

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

All the best

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

All the best

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

All the best

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya..

E'in said...

good luck dik.. mane tahu ade rezeki nak raya nie.. :)

Auni Liyana said...

Tenkiuuuuu

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Semoga berjaya..amin

Lea Azleeya said...

Gut luck ya auni... Akak dtg singgah sini n follow blog auni.. thankz follow blog akak.. :)

Auni Liyana said...

terima kasih sis :)

Mrs Pip said...

hi dear
thanks bw kat blog mrs pip
gudluck join segmen perlashine ni...
cheers.
eh, selamat hari raya T_T
p/s: stay tune dgn giveaway di blog mrs pip sekitar julai nnt.

All Rights Reserved by AUNI LIYANA