Wednesday, 21 June 2017

Segmen Pencarian Bloglist by Auni Liyana

Berita baik untuk kengkawan sekalian. Hehe kali ni Auni nak melancarkan satu segmen untuk cari rakan-rakan bloglist. Yela, sekarang cuti habis sem :) Dalam masa 3 bulan ni , nak la cari bloglist dan yang akan terpilih tu akan berada dalam bloglist Auni selama 3 bulan ok? Hehehe

Auni harap segmen ni mendapat sambutan yang meriah dari para blogger sekalian :)
Tarikh : 22/06/2017 - 15/07/2017

Seramai 5 blogger yang bertuah akan menjadi Bloglist Auni Liyana dan akan direview blognya.

Syarat :

1- Follow blog Auni Liyana

2- Follow Instagram : @auniezlkfli

3- Buat satu entri di blog korang bertajuk "Pencarian 3 Month Bloglist by Auni Liyana".

4- Letak banner segmen dan link kan ke blog ni.

5- Komen link entri penyertaan di bawah.

Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. Terima kasih kepada yang menyertai.


Senarai Peserta :



Segmen: Jom Tambah Follower by Shahirah Army


7991889574686321283





Tuesday, 20 June 2017

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

Tarikh Tutup: 25 Jun 2017

Instagram : @auniezlkfli
Facebook : Aunie Zulkifli
E-mail : cikpapazola@gmail.com

Pengalaman Seronok dan Nakal Masa Zaman Kumpul Duit Raya Dulu

Sebelum tu , saya ucapkan Selamat Hari Raya untuk sis Elsa dan sponsor-sponsor yang lainnyaaaaa :)


Dulu, kalau nak kumpul duit raya ni , selalu kira-kira takut member lain lagi banyak duit diorang dari kita. Kalau dapat RM2 tu memang kira dah banyak dah. Pastu sampul tu dah jadi tebal dah sebab masukkan duit banyak-banyak dalam tu. Kalau mak mintak nak duit tu memang tak bagi la haha dengan alasan 

"Orang letih-letih kumpul , mak senang-senang je nak rembat!" Hhahaha. 

Dulu pun pernah lah jugak curi duit kakak haha sebab duit dia lagi banyak dari duit kita. Tak banyak pun singgit je hahaha. Tapi budak-budak kan. Hmm biarlah :) Selalu duk bincang ngan akak and adik-adik , sesiapa yang dapat duit raya paling banyak dia lah yang menang dan paling disayangi hahaaaa

Pengalaman...




Saturday, 17 June 2017

Sem Break start!

Yaa assalamualaikum, dah tamat dah sem 2 kita kat UniMAP. Erm dah boleh cuti dah. Gembira tak terkata bila bersua kembali dengan mak ayah huhu sebab lama tak balik and yesterday before the dawn , akhirnyaaaa... Sempat jugak lah sahur sekali ngan adik beradik ngan mak ayah sume :) 

time ni kelas analytical chemistry , dr latif tak mau join kitarang haishh :(


When sem break is over , I am triple sure that I'm gonna be stress lagi !!!



Friday, 16 June 2017

Giveaway Mengejar Lailatul Qadar


Tamat: 24 June 2017

The Cartieca Giveaway #2


Tamat 20 June 2017



Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia


Username SGShop | aunieyy
Id Blog | Auni Liyana
Facebook | Aunie Zulkifli
Instagram | @auniezlkfli



Sem Break Bloglist by Farhanah Afiqah


1- Blog ni sebenarnya dah lama since 2012 tapi sebab updater dia yang selalu tiada masa nak berjam-jam update blog post. (sebab tu tak berapa nak menarik hihi)

2- Tema blog ni biru pink sebab tuan tanah minat those colour.

3- Blogger asal Kelantan :)

This segment will take place from 17 June 2017 until 30 June 2017

Giveaway Annivesary Dan Duit Raya


Cash 
Cash RM50 - 2 Pemenang
Cash RM30 - 1 Pemenang
Cash RM20 - 1 Pemenang 

Top Up 
RM10 - 3 Pemenang 
RM5 - 1 Pemenang

Barang-Barang Lain 
1 set kerongsang - 1 Pemenang 
Tudung- 1 Pemenang 
Eyeliner - 3 Pemenang 
Cermin 2 in 1 - 1 Pemenang 
Watermark - 1 pemenang 


Giveaway ini akan bermula pada 29 Mei 2017 hingga 29 Jun 2017 tamat jam 11.59 malam.


Wednesday, 7 June 2017

Giveaway 1000 Kotak PERLASHINE RM140,000 by Safiey Illias

Hai korang , assalamualaikum. Nah ! Ada giveaway baru ni dari Safiey Illias.

Yang bertuah akan dapat Perlashine Kapsul Mutiara :) Click banner if you wanna join atau tekan link ni : http://sociali.io/ref/W6820831/


Untuk sesapa yang belum mencuba produk Perlashine ni ayuh la ramai ramai kita memeriahkan giveaway ni. 1000 Perlashine percuma untuk 1000 pemenang. Setiap Perlashine berharga RM140


And ada hadiah yang lagi menarik daripada yang kat atas untuk pemenang yang berjaya mempromosikan giveaway ni. Untuk maklumat lanjut mengenai hadiah yang gila-gila tu , korang join ler ye hehe :)

FREE GIVEAWAY AKAN 
TAMAT PADA 9 JULAI 2017
Assalamualaikum



All Rights Reserved by AUNI LIYANA