Saturday, 29 April 2017

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini
Sumber Gambar

Antara hadiah-hadiah yang dioffer ialah hihi :

1. RM10 x2 (cash - bank in)

2. Waterproof mobile case, macam gambar ni --> waterproof mobile case . nanti aku update gambar sebab design tak sama.
3. Hadiah akan ditambah jika bilangan peserta juga bertambah

Jum korang join give away ni !!!



4 comments:

Zafirah Nazri said...

singgah sini petang petang .

selamat blogwalking


http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/giveaway-1-oleh-mieza-suhaini.html

Mieza S said...

Hai awak. Terima kasih sebab sudi menyertai giveaway dari blog KanvasDakwat Semoga tak serik.

Ini adalah senarai peserta. Boleh blogwalking kalau berkesempatan.
https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-giveaway-1-oleh-mieza-suhaini.html.

Awak dah tengok siapa pemenang? Ni ada senarai. Bagi yang gagal sy dari KanvasDakwat memohon maaf. Insyaallah rezeki awak ada di giveaway lain. :) Tahniah juga pada yang menang.
Senarai pemenang giveaway

Secara automatiknya, awak tercalon dalam segmen bulanan yang saya anjurkan. Tahniah tahniah. Tapi tak perlu risau. Tiada syarat apa-apa. Segmen bulanan <3

The Fool said...

Done follow.followback pls
http://tarotthefool.blogspot.com/

UNimap??

Mardhiyyah Rosli said...

assalamualaikum,

blogwalking dari GA yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/giveaway-1-oleh-mieza-suhaini.html

All Rights Reserved by AUNI LIYANA